Construcció en fusta a Andorra

Necessitats diferents, solucions perfectes.

Més informació / Sol·licitar pressupost

  Més informació / Sol·licitar pressupost

  Cases de fusta

  Avantatges de les cases de fusta

  Ja siguin edificis residencials, comercials o industrials, ja siguin escolars, administratius o esportius:

  • Material ecològic
  • Resistència a el foc
  • Aïllament acústic i tèrmic
  • Reducció de l’manteniment

  Deixeu-vos inspirar per la fascinació de la fusta.

  Una forma més intel·ligent i ràpida de construir

  Els edificis modulars amb fusta ofereixen solucions per a aquestes visions.

  Edificis amb panells contralaminats CLT

  Els panells contralaminats CLT són autoportants i s’utilitzen per formar parets, lloses i cobertes.

  Esta fets de làmines de fusta encolades creuades i pressionades a alta pressió per generar elements de gran format

  El seu gruix i nombre de capes ve determinat pels requisits tècnics del projecte i la prefabricació en el taller proporciona una alta velocitat d’execució in situ.

  Estructures de fusta d´entramat lleuger

  Són estructures formades per peses fines de fusta, fixades a marcs tancats utilitzats principalment per a la construcció d’habitatges de fins a dues plantes miradors i grans voladissos.

  La seva senzillesa i lleugeresa aporten una alta estabilitat al teisme i al vent.

  Estructures de fusta laminada

  Les estructures de fusta laminades estan formades per grans bigues fetes amb adhesiu en els seus extrems i cares.

  La seva laminació pot ser horitzontal o vertical permetent l’ús lliure pel que fa a la seva longitud i forma

  Construcció modular de fusta

  El material de la fusta és renovable i està disponible localment. També és bella, sensual i té propietats tècniques excel·lents. I la fusta és el futur. La construcció amb fusta és el líder en la construcció d’energia eficient. Molts propietaris d’edificis responsables, arquitectes i empresaris trien la construcció en fusta per la seva eficiència de recursos i economia.

  La construcció modular en fusta ha fet un pas més enllà: Els models bàsics combinen una ràpida planificació amb la màxima flexibilitat. S’optimitzen els temps i els costos de planificació i producció i els models bàsics poden adaptar específicament a les necessitats i a la superfície de el lloc existent. Compleixen amb totes les normes legals, així com amb els requisits d’energia i física de la construcció.

  Construït de forma sostenible des del principi

  Els mòduls de fusta massissa són prefabricats segons totes les regles de l’artesania i la construcció en fusta. S’utilitzen materials de construcció renovables, fusta natural domèstica i aïllament de fibra de fusta natural d’alta qualitat. Aquesta interacció d’un mètode de construcció sostenible i ecològic assegura el confort i un clima ambiental agradable.

  la idea

  Les construccions modulars estandarditzades i produïdes en sèrie estan destinades a proporcionar espais flexibles i d’alta qualitat per a qualsevol tipus de propòsit en poc temps.

  Prefabricació a la fàbrica

  A causa de la completa prefabricació, els mòduls no estan exposats a condicions climàtiques negatives durant el període de construcció, és a dir, el mòdul sempre es fabrica en condicions ambientals òptimes. Això garanteix l’alta qualitat constant que els usuaris tenen tot el dret a esperar.

  la implementació

  Les superfícies de les parets i els sostres, els revestiments dels sòls, les finestres i les portes, així com els sistemes de protecció solar i les façanes, s’executen sempre d’acord amb els desitjos de el client, el concepte arquitectònic i els requisits específics de l’usuari.

  Els models bàsics, configurables d’acord amb les seves necessitats individuals, amb espais funcionals fixos i definits, serveixen com a base per a la planificació del seu projecte.

  beneficis

  Moltes persones ja s’estan beneficiant d’el saludable ambient de treball o de vida dels mòduls de fusta. Vostè, com a propietari de l’edifici, es beneficia de la seguretat dels alts costos, terminis i qualitat, i pot confiar en la qualitat provada de les nostres construccions estandarditzades.

  espai principal

  Les unitats d’habitació definides fixes defineixen la quadrícula bàsica. La varietat en el disseny i els plànols de planta es crea combinant i complementant intel·ligentment les unitats de la sala. Planificats amb seny, els més diversos conceptes poden ser implementats en la construcció modular.

  Les pràctiques i modernes unitats de construcció són veritables miracles d’espai – en el més petit dels espais es poden subdividir individualment les àrees de viure, cuinar, dormir i bany d’acord a les seves necessitats.