CONSTRUCCIONS MODULARS

Líder en eficiència energètica i sostenibilitat

Més informació / Sol·licitar pressupost

  Més informació / Sol·licitar pressupost

   

  Passive house

  Construcció modular

  La construcció modular és líder en eficiència energètica i sostenibilitat. Molts propietaris d’edificis, arquitectes i empresaris trien aquest sistema per la seva eficiència de recursos i economia.

  La construcció modular ha fet un pas més enllà: Els models bàsics combinen una ràpida planificació amb la màxima flexibilitat. S’optimitzen els temps i els costos de planificació i producció i els models bàsics poden adaptar específicament a les necessitats i a la superfície de el lloc existent. Compleixen amb totes les normes legals, així com amb els requisits d’energia i física de la construcció.

  Construït de forma sostenible des del principi

  Els mòduls són prefabricats amb materials de construcció renovables, i d’alta qualitat. Aquesta interacció d’un mètode de construcció sostenible i ecològic assegura el confort i un clima ambiental agradable.

   

  La idea

  Les construccions modulars estandarditzades i produïdes en sèrie estan destinades a proporcionar espais flexibles i d’alta qualitat per a qualsevol tipus de propòsit en poc temps.

   

  Prefabricació a la fàbrica

  A causa de la completa prefabricació, els mòduls no estan exposats a condicions climàtiques negatives durant el període de construcció, és a dir, el mòdul sempre es fabrica en condicions ambientals òptimes. Això garanteix l’alta qualitat constant que els usuaris tenen tot el dret a esperar

  Amb la seva estructura esquelètica d’acer autoportant i les parets no portants, els edificis modulars es poden adaptar de manera flexible a les necessitats canviants. Les parets es poden moure o obrir, l’extensió és possible en qualsevol moment. Per tant, la inversió original es garanteix independentment del desenvolupament social a mitjà i llarg termini.

   

  La implementació

  Les superfícies de les parets i els sostres, els revestiments dels sòls, les finestres i les portes, així com els sistemes de protecció solar i les façanes, s’executen sempre d’acord amb els desitjos de el client, el concepte arquitectònic i els requisits específics de l’usuari.
  Els models bàsics, configurables d’acord amb les seves necessitats individuals, amb espais funcionals fixos i definits, serveixen com a base per a la planificació del seu projecte.

   

  Beneficis

  Moltes persones ja s’estan beneficiant d’el saludable ambient de treball o de vida dels mòduls de fusta. Vostè, com a propietari de l’edifici, es beneficia de la seguretat dels alts costos, terminis i qualitat, i pot confiar en la qualitat provada de les nostres construccions estandarditzades.

   

  Espai principal

  Les unitats d’habitació definides fixes defineixen la quadrícula bàsica. La varietat en el disseny i els plànols de planta es crea combinant i complementant intel·ligentment les unitats de la sala. Planificats amb seny, els més diversos conceptes poden ser implementats en la construcció modular.

  Les pràctiques i modernes unitats de construcció són veritables miracles d’espai – en el més petit dels espais es poden subdividir individualment les àrees de viure, cuinar, dormir i bany d’acord a les seves necessitats.